Gouden geboortering door klant vermaakt tot “eigen” ring

855DC70B-8C7B-4A18-B4AD-BD567F4534F5 Toen mijn moeder overleden was, heb ik van haar een gouden ringetje met briljantjes geërfd. Mijn vader had haar deze ring gegeven toen mijn moeder van mij in het kraambed lag. Mijn moeder heeft deze ring vanaf mijn geboorte dagelijks gedragen. Ik vond het een mooie ring, maar qua stijl vond ik het niet bij mij passen. Het leek mij daarom leuk om deze ring met professionele hulp aan te passen in mijn eigen stijl en daar zelf ook aan mee te werken. Zo kwam ik bij Iris terecht. Samen hebben we een ontwerp gemaakt en heeft ze mij persoonlijk begeleid in dit creatieve proces. Ik vond het erg leuk om te leren hoe je met metalen kunt werken en hoe het proces van het maken van een ring in zijn werk gaat. Ik heb fijn met Iris kunnen samenwerken. Ze neemt de tijd om uit te leggen hoe je iets moet doen en heeft veel geduld, want het bleek soms niet zo makkelijk. Ik ben erg trots op het eindresultaat en draag deze ring nu dagelijks net zoals mijn moeder ook deed!

Esther