Vingerprintring zelf gemaakt door klant

Drie jaar geleden is mijn vader overleden. Van zijn vingerafdruk hebben wij toen een mal laten maken en hiervan heb ik door de uitvaartmaatschappij een ring laten maken. Het was een eenvoudige, standaardring. Uiteindelijk was ik niet tevreden over de ring. Omdat ik de mal nog in mijn bezit had heb ik met Iris contact opgenomen of het mogelijk was om van de bestaande ring een nieuwe ring te maken, waarin de vingerafdruk van mijn vader beter zichtbaar zou zijn.
Ik heb op aanraden van haar toen een aantal ringen bekeken die ik mooi vond. Uiteindelijk heb ik samen met Iris het ontwerp gekozen.
Ze heeft de mal van de vingerafdruk in zilver gegoten en toen dat gebeurd was mocht ik zelf aan het werk, onder deskundige (en gezellige!!) begeleiding van Iris.
Elke keer was het weer fijn om bij Iris aan mijn ring te werken. Want ook al is het een tijdje geleden dat mijn vader is overleden, ik was weer heel intensief met hem bezig. En dat vond ik fijn.
De tijd vloog telkens voorbij, het was erg gezellig en prettig om met Iris te werken.
Het allerleukste vond ik dat Iris zo betrokken was en goede adviezen gaf. Toen mijn ring af was kwam ze met een superleuk idee om er nog een pareltje in te verwerken. Daar was ik zo blij mee!!

image56BC3055-4F86-4F4F-B600-A64A9CC20E19