Gouden herinneringsringen geïnspireerd door de golven van de zee

Toen mijn vader een jaar geleden op de IC terecht kwam, werden mijn zus en ik meegenomen in een stroom van gebeurtenissen en emoties. Ik ervaarde elke onverwachte tegenslag als een golf waar we noodgedwongen op mee moesten surfen. Daarbij dacht ik ook aan mijn vaders reis over de zee, meedeinend met zijn zeilbootje op de golven. Samen met mijn zus bedacht ik een herinnering aan deze periode; een ring in de vorm van een golf. Iris heeft onze verhalen prachtig vertaald in twee ringen voor ons, passend bij wie we zijn. Mijn vader heeft ze ons een jaar later geschonken, uit dank voor alle hulp die we gegeven hebben.

Als ik naar de ring kijk, geniet ik van een schitterend kunstwerk. En denk ik ook aan alle andere golven in het leven waarop ik mag surfen😊 Laura M.

Zegelring

Mijn vader is 3 maanden geleden overleden en als kind wist ik al dat ik zijn zegelring zou erven bij zijn overlijden. De ring was qua formaat erg groot, omdat mijn vader erg grote handen en dus ook vingers had. Ik heb Iris benaderd om te bekijken wat de mogelijkheden zijn om de ring te[…]